Gevelbekleding in diverse materiaalsoorten

Een mooie gevel biedt een meerwaarde aan uw woning en zorgt er bovendien voor dat het huis esthetisch aantrekkelijk wordt. Kies voor duurzame, kwaliteitsvolle gevelbekleding te Vrasene en ga in zee met Dakwerken Verdonck.

Kies uw favoriete gevelbekleding

Bij Dakwerken Verdonck kunt u kiezen uit diverse soorten gevelbekleding: leien, sidings (tand-groefsystemen) en rockpanel. Plaatsing kan telkens gebeuren met of zonder isolatie, afhankelijk van de wensen van de klant.

Leien

Leien zijn toepasbaar bij alle woningstijlen of afwerkingsvormen. Ze zijn mooi egaal en behandeld tegen mosvorming. Ook qua duurzaamheid is dit een zeer goede materiaalsoort waarvan u jarenlang, zorgeloos zult kunnen genieten.

Sidings

Geef uw woning een trendy look en kies voor sidings! Deze worden vaak gebruikt bij renovatieprojecten, modernisering van gebouwen of herstellingen van buitenmuren. De onderhoudsvriendelijkheid en UV-bestendigheid krijgt u er gratis bij!

Rockpanel

Rockpanel is verkrijgbaar in meer dan 200 RAL-kleuren en daardoor toepasbaar bij elke woning. Dakranden worden perfect afgewerkt met deze materiaalsoort. U zult ongetwijfeld zeker geïnspireerd zijn door de mooie designs.

Contact

Wenst u meer info over plaatsing van gevelbekleding regio Vrasene? Aarzel dan niet en contacteer Dakwerken Verdocnk meteen! Check alvast ook onze facebookpagina voor diverse foto’s!

Contactgegevens

Dakwerken Verdonck
Steenbeekstraat 1
B - 9120 - Vrasene

Tel.: 03 500 73 05
E-mail: benny-verdonck@telenet.be

BTW BE 0560.808.171

Dakwerken | Puntdaken | Epdm resitrix | Gevelbekleding | Dakgoten